Her prøver vi å samle de prosjekter vi kjenner til og som er gjort lokalt- kanskje i nærheten av deg. Hvis vi skal sette vann på timeplanen er det supert å få en ide til hvordan du kan gjøre det?

Eller om du vil stille opp og blomstre foran den lokale butikken en lørdag eller på en markedsdag- her kan du få en ide om hva du kanskje bør gjøre for å få en super kontakt med lokalbefolkningen.

For at andre skal få høre om dine supre ideer og resultater trenger vi at du skriver noen ord og tar noen bilder som du sender til oss. Vi publiserer det vi får og håper at vi slik sprer det vannvittige glade budskapet som vann er.

Monica Gudim starter i barnehagen Monica Gudim i kommunalteknikk i Gjerdrum kommune starter på barnehagenivå for å rekruttere barn og unge inn i framtidens vannbransje.
Flekkenga Natur- og Gårdsbarnehage (371 kB)
Vannprosjekt på Sandsøy Skule (890 kB)
GIVAS på oppfinnermesse i Grue (31 kB)
 vanndagen Last ned en informasjonsbrosjyre (2Mb) om Tromsø kommunes vanndag.Her er avisen Nordlys’ omtale av dagen, med video! Og en video på YouTube.

Verdens toalettdag

19. november er verdens toalettdag. Dette markeres verden over. I 2012 markerte Oslo, Asker og Bærum dagen med et tårn midt på Rådhusplassen.

Og i Kina har de faktisk bygget en egen park til toalettets ære!

Bærum, Asker og Oslo har utvidet dovettkampanjen til også å omfatte dovettskoler i barnehagen. Det skal ikke så mye til å lære barna forskjell på riktig og galt 🙂

Vannsider

Det finnes mange spennende og iderike vannsider ute på nett. Her er noen eksempler på hva som kan gjøres akkurat der du bor!