SOMMERJOBBER 2019

Her finner du ledige sommerjobber for sommeren 2019!

SOmmerjobb – vann og avløp bærum kommune

Vi ønsker oss to studenter på laget sommeren 2019. Er du nysgjerrig på hva en yrkesretning innenfor vann og avløp kan innebære av spennende utfordringer og arbeidsoppgaver? Du vil delta i arbeidet i alle avdelinger innenfor Vann og avløp, og i tillegg vil det bli tilrettelagt for noe prosjektarbeid og besøk ved våre vannverk. Søknadsfrist 5. april.
Kan dette være aktuelt for deg, så søk da vel!

 

SOMMERJOBB I HVALER KOMMUNE 

Hvaler kommune har også i år behov for en sommervikar med VA bakgrunn. Vi synes det er viktig å rekruttere flere til bransjen og søker derfor etter VA-studenter:

Vi har behov for en student med fag i VA som kan jobbe noen hektiske sommeruker på Hvaler. Hvaler kommune startet i fjor arbeidet med å merke alle brannkummer samt å registrere bilder og endringer i Gemini.
Studenten vil også kunne fungere som en «mann nr. 2″ i noen tilfeller hvor det er påkrevet. Det vil være snakk om å jobbe i 4-6 uker. Førerkort og evne til å kunne jobbe selvstendig er nødvendig.

Skriftlig søknad kan sendes til postmottak@hvaler.kommune.no snarest og innen 01.05.2019. Spørsmål kan rettes til VA-ingeniør Per-Kåre Rubach,         tlf. +47 95 79 58 74
Les mer om Hvaler kommune her

 

 

av | jan 16, 2018

Sommerjobb i Glitrevannverket 2019 

Har du begynt på studier innen vann – verdens viktigste ressurs? Har du lyst til å få litt erfaring med hvordan et vannverk som leverer vann til ca. 150 000 personer driftes? Liker du praktisk vedlikeholdsarbeid og å jobbe utendørs? Da anbefaler vi deg å søke sommerjobb hos oss!
Les mer her